Sleutelservice

Sleutel service: klaar terwijl u wacht

Bent u de reservesleutels van uw woning of fiets kwijt? Wacht dan niet langer met het namaken van de overgebleven sleutel. Het namaken van sleutels is namelijk helemaal niet duur; in ieder geval niet bij Schoenmakerij DenNis. U kunt ook bij ons terecht voor slot cilinders en sleutelhangers.

Transponder sleutels

In Zaandam en Uithoorn maken wij ook bovenfrees sleutels en auto transponder sleutels. U vindt Schoenmakerij DenNis sleutelservice in Uithoorn aan de Zijdelwaardplein 42, Weesp aan de Nieuwstraat 56A en in Zaandam aan de Westzijde 49. Onze vestiging in Weesp is ook makkelijk bereikbaar vanuit Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Driemond en Nigtevecht. Onze vestiging in Zaandam is goed bereikbaar vanuit Oostzaan, Landsmeer en Koog aan de Zaan.

Schoenmaker met veertig jaar ervaring

Zoals onze naam al doet vermoeden biedt Schoenmakerij DenNis niet alleen een sleutelservice. Op onze vestigingen kunt u ook terecht voor de reparatie van uw schoenen. Tegenwoordig gooien veel mensen hun beschadigde schoenen al snel in vuilnisbak. Maar dat is zonde, want in veel gevallen is het schoeisel nog prima te repareren. Een schoenreparatie is daarnaast stukken voordeliger dan een nieuw paar schoenen.

Schoenmakerij DenNis is een trots familiebedrijf met maar liefst veertig jaar ervaring in de schoenmakerij. Wij zijn in staat om uw schoenen snel en vakkundig te repareren. Niet alleen beschikken wij over de juiste gereedschappen, wij gebruiken voor de reparatie ook ook zoveel mogelijk originele materialen. Zelfs voor niet-alledaags schoeisel, waaronder paardrijlaarzen, kunt u bij ons terecht. Loop gerust even bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken.

Van alle merken thuis

Bij Schoenmakerij DenNis zijn wij in staat om vrijwel ieder merk schoenen te repareren; ook chique Engelse en Italiaanse merken. Verder zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van merken als Van Bommel, Van Lier, Avang, Greve, Polini en Sendra. Ook voor de reparatie van van losgeraakte hakken bent u bij ons op het juiste adres. U bent altijd verzekerd van de beste service. Wij laten u nooit de deur uitlopen zonder een paar handige tips om uw gerepareerde schoenen langer in goede staat te houden.

Schoenmakerij DenNis verkoopt ook verschillende schoenaccessoires; zoals veters, inlegzolen en onderhoudsmaterialen. Op onze vestigingen bieden wij daarnaast een graveerservice voor bijvoorbeeld naambordjes. Schoenmakerij DenNis is misschien wel de meest complete schoenmaker bij u in de buurt.