Cilinders en Kluizen

DenNis verkoopt inbraak werende cilinders en kluizen van diverse kwaliteitsmerken. Al onze sloten zijn goedgekeurd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Daarnaast verzorgt DenNis de plaatsing en de vervanging van sloten en het openen van deuren. Op het gebied van kluizen kunt u bij ons terecht voor brandwerende kluizen, autokluizen, kassakluizen, hotelkluizen, privé-kluizen en vloerkluizen.

1, 2 en 3 ster deurcilinders
De SKG heeft een sterrensysteem opgesteld om de inbraakwerendheid van goedgekeurde deurcilinders aan te geven. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen 1, 2 en 3 sterren deurcilinders:

1 ster: standaard, 3 minuten inbraakvertraging
2 sterren: zwaar, 3 minuten inbraakvertraging
3 sterren: zwaar, 5 minuten inbraakvertraging

Een paar minuten extra inbraakvertraging is voor veel inbrekers reden genoeg om uw woning over te slaan.

Kluizen

Een kluis biedt extra bescherming voor uw waardevolle bezittingen. Uw eigendommen zijn veilig in geval van inbraak en bij brand. Schoenmakerij Dennis verkoopt onder meer brandwerende kluizen, autokluizen, kassakluizen, hotelkluizen, privé-kluizen en vloerkluizen. Kom langs in onze winkel in Uithoorn, Weesp of Zaandam om te bespreken wat er allemaal mogelijk is.
Filex Security heeft een serie betaalbare kluizen ontwikkeld zonder daarbij in kwaliteit in te leveren. De kluizen kenmerken zich door hun eenvoud in gebruik en strakke design. Dat zie je onder meer terug in de zachte bekleding die aan de binnenzijde van de kluis is aangebracht en de opvallende consumentenverpakking waarin de kluizen worden geleverd.

Contact

De Slotencentrale! Wij staan voor u klaar bij: Openen van uw deur; Inbraakpreventie voor een veilig woongevoel en het plaatsen van Sluitplannen.