Schoenreparatie

Veel mensen kopen al nieuwe schoenen bij de kleinste mankementen. Maar waarom zou u beschadigde schoenen meteen weggooien? In bijna alle gevallen zijn deze nog prima te repareren. Bovendien: schoenreparatie is een stuk goedkoper dan een paar nieuwe schoenen. Bij Schoenmakerij DenNis kunt u terecht voor de reparatie van de meest uiteenlopende schoenmerken. Wij doen ook orthopedische reparaties.

Bij Schoenmakerij Dennis zijn uw schoenen in goede handen. Met de jarenlange ervaring binnen ons familiebedrijf bent u gegarandeerd van een perfect resultaat. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om iedere schoenreparatie tot een succes te maken. Voor de schoenreparatie maken wij alleen gebruik van hoogwaardige materialen; indien mogelijk zelfs originele materialen.

Vooral wanneer uw dure Engelse of Italiaanse schoenen zijn beschadigd, is het eeuwig zonde om deze zomaar in de prullenbak te gooien. Schoenmakerij DenNis is gespecialiseerd in de reparatie van merken Crockett & Jones, Grenson en Santoni. Ook voor de reparatie van andere merken kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor uw Van Bommel-schoenen of merken als Van Lier, Avang, Greve, Polini en Sendra. Laat uw kapotte schoenen niet langer verstoffen en bezoek een vestiging van Schoenmakerij DenNis bij u in de buurt.

Schoenmakerij Dennis is eveneens expert in het herstellen van hakken. In onze schoenmakerij repareren wij losgeraakte hakken van alle soorten schoeisel, wederom zoveel mogelijk gebruik makend van originele materialen.

Ook voor accessoires

Schoenmakerij DenNis biedt net een beetje meer service dan de gemiddelde schoenmaker. Zo vindt u in onze winkels een uitgebreid assortiment schoenaccessoires als veters, inlegzolen en onderhoudsmaterialen. Ook kunt u bij ons terecht voor lederwaren als tassen, portemonnees en riemen. Verder bieden wij een sleutel- en slotenservice,.

Wij zijn trots op ons niveau van dienstverlening. Wij hechten veel waarde aan het contact met onze klanten. Heeft u vragen over onze diensten? Loop dan even binnen bij één van onze vestigingen. U vindt ons ons aan de Nieuwstraat 56A in Weesp, Zijdelwaardplein 63A te Uithoorn, aan de Westzijde 49 in Zaandam.

Bellen kan ook: 0294-414024 voor onze winkel in Weesp, 0297-769046 voor Uithoorn of 075-6414439 voor Zaandam. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.